KINDEREN

Ik ben gespecialiseerd in het maken van prachtige, tijdloze, persoonlijke portretten
van kinderen en tieners; Portretten die een leven lang kunnen worden gekoesterd.

Tijdens een fotosessie met Ingrid van der Zel wordt een speciale ervaring voor uw kind gecreëerd. Er worden prachtige beelden gemaakt, een erfstuk voor later en plezier voor nu. Laat uw kind(eren) model staan voor één dag, met professionele styling en een op maat gemaakte fotosessie, om hun unieke persoonlijkheid weer te geven.

Voordat we de sessie met kind(eren) gaan uitvoeren hebben we een eerste consult. Dit om, onder het genot van een kopje koffie met wat lekkers, te bespreken hoe u wilt dat uw kind(eren) gefotografeerd wordt. Wij kunnen dan rekening houden met wensen en speciale verzoeken.

Styling en kleding zijn belangrijke 'ingrediënten' bij het maken van prachtige portretten. We bespreken hoe je je het beste kunt voorbereiden op de fotosessie, welke kleding het beste past en wat je op de dag kunt meebrengen. We hebben in onze studio ook kleding en accessoires waar je gebruik van kunt maken.

Portret sessies

Wij hebben om u optimaal van dienst te zijn een assortiment van exclusieve producten geselecteerd die u in ons atelier kunt zien en
voelen. Bij de reveal(terugkom) sessie kunt u de definitieve keuze maken uit ons assortiment. Wij zijn er om u te helpen bij het nemen van uw beslissingen.

Een portretsessie is een investering voor de toekomst. Wat u aanschaft, is helemaal aan u.

De kindertijd is één van de kostbaarste momenten in het leven: een tijd van onschuld, verwondering en vreugde. En toch is het zo vluchtig.
Portretten leggen die speciale levensfasen vast: momenten die je kunt koesteren, herinneren, opnieuw vertellen voor de komende jaren.

Ik leg met passie het enthousiasme, de opwinding, de uitbundigheid, de nieuwsgierigheid, de eigenaardigheden of het charisma van uw kind vast
met mijn camera. De wereld van uw kind en hun begrip ervan veranderen in hoog tempo. Zorg ervoor dat deze magische tijd niet weggegooid en vergeten wordt.