het beYOUtiful Project

Het beYOUtiful Project

 

Ik streef er naar om 100 meisjes in de kritieke leeftijd van 7-16 jaar te portretteren om hun zelfvertrouwen te verbeteren

 

Ik geloof dat deze leeftijd een hele belangrijke periode is in het leven van een jong meisje. Dit is het moment waarop haar gevoel voor zelfontwikkeling zich begint te ontwikkelen en dit is waarschijnlijk de tijd dat ze de meeste kritiek van haar leeftijdsgenootjes krijgt, omdat meisjes op deze leeftijd nog niet echt over een filter beschikken.

Ik wil heel graag iets creëren op haar pad naar een gezond zelfvertrouwen dat dit meisje een stapje in de goede richting geeft. Ik wil dat dit meisje zelf ziet hoe bijzonder en prachtig ze echt is, om zichzelf te zien zoals mensen die van haar houden zien.

Bij dit project hoort een portret met een mooie quote of zin van dierbare(n) op geschreven, om steeds weer terug te kunnen lezen hoe waardevol en speciaal ze zijn.

 

Hoe doe je mee aan het beYOUtiful project en wat krijgt u?

Wanneer u een dochter heeft tussen de 7 en 16 jaar en u écht iets speciaals voor haar wilt doen en portretten wilt bezitten die zo waardevol zijn, stuurt u een e-mail naar ingrid@imphotograpgraphy.nl waarin u uw interesse aangeeft voor dit project. Daarna zal ik met u een afspraak maken voor een ontmoetingsgesprek, om onder het genot van een heerlijk kopje koffie, samen te kijken hoe we uw dochter een stukje op weg kunnen helpen en hoe we portretten gaan creëren waar ze trots op zichzelf zal zijn en ieder dag van kan genieten. Een momentopname van haar jeugd, vastgelegd in een portret van onschatbaar waarde.........

Er zijn geen sessiekosten aan verbonden. U schaft alleen aan wat u zelf mooi vindt!

U kunt zich ook lid worden van de BeYOUtiful groep die aan dit project verbonden is op Facebook.